Schoonmaakdiensten

Particulieren

Schoonmaken van uw woning

BIMO maakt uw woning eenmalig of periodiek schoon. Stofzuigen, afstoffen, dweilen, boenen; uw huis blinkt als nooit tevoren. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om uw woning schoon te maken, dan ontlasten wij u in overleg voor een schappelijk tarief. Tevens kunnen wij een combinatie maken van schoonmaak en glasbewassing.

Tevens bieden wij aan:

Schoonmaken van uw vakantiehuisje of stacaravan
Als de lente weer in zicht komt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw vakantiehuisje of stacaravan. Heeft u geen tijd of niet de mogelijkheid gehad om uw huisje of stacaravan gebruiksklaar te maken, dan helpen wij u graag in overleg voor een schappelijk tarief.
Schoonmaken Airbnb

Iedere Airbnb verhuurder moet zich vanaf november 2010 houden aan de verscherpte schoonmaakregels van AIrbnb.
Zo moet iedereen een vijf stappen schoonmaak procedure volgen – genaamd enhanced clean – aanhouden. De enhanced clean schoonmaak procedure is ontwikkeld in samenwerking met Airbnb en de gezondheids- en medische specialisten en zorgt ervoor dat er nog veiligere en schonere Airbnb’s worden verhuurd. De vijf stappen zijn; voorbereiden, schoonmaken, ontsmetten, controleren en klaar maken.

Wij kunnen u eenmalig of periodiek snel ontlasten bij het grondig en hygiënisch schoonmaken van uw Airbnb. Desgewenst stellen we een schoonmaakschema op met uw wensen erin verwerkt, zodat de ruimte zo snel mogelijk weer beschikbaar is voor de verhuur. Denk hierbij ook aan; schoonmaken van alle contactpunten (lichtknopjes, handvaten etc.) met desinfecterende middelen, rommel opruimen, vuilnis weghalen, wasgoed wassen, bedden opmaken, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair en de keuken.

Schoonmaak na event, feest of bouwproject
Na een geslaagd feest of event in uw huis wilt u natuurlijk het liefst nagenieten. Na een bouwproject blijft er vaak rommel achter dat u nog moet opruimen of verwijderen. Wij kunnen u ontzorgen door de rommel op te ruimen, de afwas te doen, stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van het sanitair en de keuken.
Prijsindicatie

Schoonmaak vanaf 15,- € per uur. Dit houdt in; Stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaak sanitaire ruimtes.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief personeelskosten en materialen, voorrijkosten

De prijzen zijn gebaseerd op een goed onderhouden woning in een normale conditie. Wij behouden ons het recht voor een prijs aan te passen bij het zien van de woning. Communicatie hierover vindt uiteraard vooraf plaats.

Bedrijfspanden

Een schoon bedrijfspand zorgt niet alleen voor een verantwoorde en zakelijke uitstraling, maar zorgt ook voor bescherming van de gezondheid van de medewerkers.

BIMO maakt uw werkplek hygiënisch en grondig schoon en houdt rekening met de specifieke eisen die uw branche stelt. Voordat we met de werkzaamheden beginnen, maken we een op maat gemaakt schoonmaakplan.

In een kantoor bijvoorbeeld wordt er dagelijks gebruik gemaakt van alle voorzieningen. Als medewerkers op de werkplek eten en gebruikmaken van andere faciliteiten worden deze snel vies.

Een bedrijfspand moet daarom regelmatig schoongemaakt worden. Sanitaire voorzieningen zoals keuken en toilet evenals deur- en lichtknoppen moeten dagelijks worden schoongemaakt. Er verzamelen zich veel bacteriën op deze plekken. Daarnaast moeten tapijten, vloeren en andere materialen regelmatig worden gereinigd.

Voor een optimale hygiëne is het ook raadzaam om toetsenbord, de muis en het beeldscherm regelmatig verantwoord te laten reinigen.

BIMO zorgt er voor dat uw bedrijfspand hygiënisch en milieuvriendelijk wordt schoongemaakt.

Wij maken schoon in:

 • Kantoren
 • MKB; reinigen werkruimte, vloeren, vitrines en meer
 • Na verbouwing en/of verhuizing van uw bedrijfspand

Vraag naar de mogelijkheden en een op maat gemaakt reinigingsplan.

VvE's

Gemeenschappelijke ruimtes

BIMO verzorgt op professionele wijze de periodieke schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in flats en portiekwoningen. De frequentie van de werkzaamheden kan naar wens ingevuld, maar over het algemeen is er bij de VvE schoonmaak sprake van wekelijkse schoonmaak.

Wat de wens ook is, BIMO staat garant voor kwaliteit en service. Hal, lift ruimtes, trappen gangen, alles is bespreekbaar!

Wij staan voor:
 • Vaste en betrokken schoonmakers
 • Professionele schoonmaak op vaste dagen en tijden
 • Een duidelijk schoonmaakprogramma
 • Alle specialismen onder één dak; Glasbewassing, Gevelreiniging, Schoonmaak
 • Periodieke kwaliteitscontroles
 • Een vast contactpersoon bij BIMO
 • Vakkundig en opgeleid personeel
 • Milieuvriendelijke hoogwaardige kwaliteit
 • Schoonmaken met een glimlach.